Amazonit surový Zväčšiť

Amazonit surový

Nový produkt

Tento produkt už nie je dostupný

2,20 €

Detaily

Amazonit má obdivuhodnú filtračnú schopnosť. Na telesnej úrovni blokuje geopatogénne zóny, pohlcuje vyžarovanie mikrovlnej rúry a mobilného telefónu. Chráni tiež pred elektromagnetickým znečistením prostredia. Mali by sme ho umiestniť medzi seba a zdroj elektromagnetického žiarenia. Druhou možnosťou je pripevniť kameň priamo k mobilnému telefónu.
Na duševnej úrovni filtruje informácie prechádzajúce mozgom a vzájomne ich kombinuje s pôsobením intuície. Jedná sa o mimoriadne ukľudňujúci kameň. Pôsobí utišujúco na mozog i nervový systém a dokáže prepojiť fyzické telo s éterickým. Napomáha zachovaniu priaznivého zdravotného stavu. Udržuje v rovnováhe mužskú a ženskú energiu i jednotlivé roviny osobnosti. Na emocionálnej úrovni hojí amazonit citové traumy a pomáha zmenšovať obavy a strach. Odstraňuje negatívne energie a hnev.
V duchovnej oblasti je elixír z amazonitu mimoriadne prospešný pre všetky roviny vedomia. Samotný kameň pomáha pri prežívaní prejavov univerzálnej všeobjímajúcej lásky.

Liečebné využitie
Amazonit uzdravuje a otvára srdečnú aj krčnú čakru, čím pomáha rozvíjať milostnú komunikáciu. Otvára tiež tretie oko a zvyšuje intuíciu. Kameň rozptyľuje negatívne energie a uvoľňuje bloky v nervovom systéme. Je prospešný pri liečbe osteoporózy, zubného kazu, nedostatku vápnika. Napomáha udržovať v rovnováhe metabolizmus narušený uvedenými problémami. Amazonit rovnako prináša úľavu v prípade svalových kŕčov. Významnou vlastnosťou je schopnosť ochrany pred zdravotnými rizikami vyplývajúcimi z použitia mikrovlnej rúry a ďalších zdrojov elektromagnetického smogu.

Umiestnenie
Môžete ho pridržať alebo priložiť na postihnuté miesto, prípadne ho nosiť na zaistenie trvalej ochrany proti mikrovlnému žiareniu. Umiestnite ho blízko počítača alebo pripevnite na mobilný telefón.